perjantai 21. helmikuuta 2014

Bobby esittäytyy

Tsidu kuis futaa!

Meitsi tykkää kreaa kaikenlaist tääl himas ja ain noi kasvikset vaan hokee, et mitä jäbä duunaa! Välil niil palaa hihat, ku eivät ymmärrä kaikkii meitsin huikeit idiksii. Mut kato, kyl se on hyvä, et meitsi tsiigaa kaikki aviisit sun muut ja kyl se vaan niin on, et pahvi on parast panna palasiks. Ain välil meitsi ottaa skabaa systerien kaa, nyt kun broidi jo bunkkaa uudes himas, mut osaa meitsi relata kans. Ja meitsi ei sit oo mikään gubbe, eikä kääpä, vaan kingi ite ja jos meitsi ei oo mestoil, ni sit mesta ei oo vinkee!

Vähänks meitsi muuten haistatteli, et mitä muija duunaat, ku lekuri laitto meitsil mikrosirun! Ois niin tehny mieli lähtee kiitään, meitsi ei digannu moisest yhtään! Mut sit meitsi sai ihan huikeen idiksen, et meitsist tulee isompi stara ku oma faija! Rupeet sä duunaan meitsin kaa staran uraa? Jos hotsittaa, ni väijy meitsin sukutauluu täällä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI14132%2F14&R=43

Jos meinaat ruveta mun fadeks tai mudeks, ni sun on hyvä tietää, et kasvisten mielest meitsileissonin kans tarttee osata pitää kuria. Ne ovat sitä mieltä, et meitsist tulee muuten kingi, mut vähänks ne on palikoit, kun sehän se meitsin goal just onkin. Alla on jotain fotoi, jois meitsi näyttää teil staran merkit!

Born to be a star, meitsi funtsii (c) nature's Masterpiece

Hei gimatsut, give me five! (c) Nature's Masterpiece

Vähänks meitsi on hulppee jäbä! (c) Nature's Masterpiece

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti