torstai 20. helmikuuta 2014

Villi viisikko vielä vailla omaa kotiaan

Niinpä on taas päässyt vierähtämään luvattoman pitkä tovi viimeisestä blogi-kirjoituksestani! Pentujen kanssa touhuaminen on ajanut kaiken muun edelle ja kylläpä vaan siihen saakin kulumaan aikaa. Pennelit ovat saaneet tavata uusia ihmisiä jos ei aivan päivittäin, niin ainakin joka toinen päivä. On ollut ilo huomata, ettei yksikään pennuista arista vieraita yhtään - päinvastoin kirmaavat oitis toivottamaan kaikki tervetulleiksi. Pennut ovat tottuneet myös lapsiin ja ilmeisesti varsinkin lasten sylissä nukkumisessa on pentujen mielestä sitä jotain :)

Gabbyn ja Diegon pennut tulivat luovutusikään tasan viikko sitten ja samaisena päivänä Kipinä muutti omaan kotiinsa Kuopioon Miikan luokse. Miikan kertoman mukaan Kipsukka on ollut todella reipas ja hyväntuulinen oma itsensä ja jo junamatkakin oli alun lyhyen levottomuuden jälkeen mennyt kuin vanhalta tekijältä. Viime viikon perjantaina Vivin pennut saavuttivat niin ikään luovutusikän ja sisaruksista ensimmäisenä maailmalle lähti suloinen pikku-Nana (entinen Daisy), joka nykyään hauskuuttaa kotiväkeään Helsingin suunnalla. Nanakin on osoittautunut yhtä rohkeaksi ja terhakaksi typyksi kuin Kipinäkin on.

Launtaina koimme sitten varsinaisen pesän tyhjennyksen kun ensinnä pesästä lensi Riia (entinen Doris). Doriksen omistaja tuli yöjunalla Rovaniemeltä asti hakemaan pikkuisen luokseen asumaan. Outi ja Riia aloittivat yhdeksän tunnin paluumatkansa aamukymmeneltä ja hyvin selvisivät molemmat pitkän matkan rasituksista. Riian jälkeen muailmalle läksi Tarmo, joka asustelee tätä nykyä Jyrkin ja Tuomaksen luona Joonas-basun kaverina. Tarmo kuuluu heti ottaneen paikkansa uudessa laumassaan ja on tuottanut monet naurut omistajilleen. Tarmon jälkeen samana päivän läksi vielä Maggie (entinen Demi), joka muutti niinkin kauas kuin naapuritaloomme Verhon perheen elämän sulostuttajaksi. Odotamme näkevämme Maggieta tuon tuostakin, kun näin lähekkäin asumme :)

Lauantai-illasta eilis-aamuun asti saimme vielä nauttia kuuden pennun seurasta ennen kuin Tove-Inkeri läksi asustelemaan Euraan mm. riikinkukkojen ja vuohien seuraksi Auramaan perheeseen. Inkeri on jatkanut muiden aiemmin pesästä lähteneiden pentusten perinnettä käyttäytymällä aivan kuin olisi aina kuulunut kalustoon! Näin pentujen kasvattajana olen valtavan helpottunut ja iloinen siitä, että kaikilla pennuilla omistajineen on yhteinen elämäntaival alkanut parhaalla mahdollisella tavalla :)

Mutta vielä meillä vipeltää huushollissa Bobby-poika sekä Vieno, Gabby Jr., Dolly ja Donna, jotka odottavat oman rakastavan ja basua ymmärtävän kotinsa löytymistä. Tarkoituksemme oli laittaa tänne blogiin kuvia ja luonnehdintoja näistä ilopillereistä, mutta toisin kävi teknisten ongelmien vuoksi. Jospa saisimme kuvat retusoitua ja pienennettyä huomisen kuluessa, niin pääsisivät pennut kunnolla esille! Viikonloppuna odotamme jälleen pentukyselijöitä vierailulle pentuja katsomaan. Jos oikeen hyvin käy, niin ehkäpä viikonlopun jälkeen omaa kotia vailla on enään kolme kurttunaamaa! Mutta huomiseen uusien kuvien muodossa :) Alla aiemmin otettu kuva, josta käypi oivasti selväksi kuinka nautinnolliseksi pennut kokevat vierailijoiden sylissä nukkumisen!

Raukeeta porukkaa, eikä yhtään haittaa, vaikka pennelit tutustuivat sylin tarjoaajaan vain tuntia aiemmin :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, pentukuumeelta ei vaan voi välttyä. Heja Åbo ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terveisistä Venla! Kohtahan teille tullee oma pentunen kuumetta helpottaan ;) Meillä on villi viisikko kutistunut kolmeen ja enään kaksi sydäntenmurskaajaa on vailla ikiomia kotejansa. Saas nähdä koska meillä koittaa jälleen tasainen aikuisten arki ilman pentuhulinaa. Toisaalta sitä odottaa ja samalla kuitenkin haikeana hyvästelee jokaisen maailmalle lähtevän murusen. Voipi tuntua koti aika paljon tyhjemmältä sitten, kun viimoinenkin touhottaja on päässyt onnellisten omistajiensa huomaan. Terkkuja hurjasti koko teitin laumalle ja spesiaali-rapsut Hertalle!

      Poista