keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kohti parempia aikoja...

... miltei kahden kuukauden mysteerisen kuumeilun ja yleiskunnon laskun jälkeen alkaa vihdoinkin tuntua siltä, että taistosta ollaan selviämässä voittajana. Pieni peikko tosin kummittelee taustalla, kun oireiden aiheuttajaksi saattaa paljastua työpaikan sisäilma, mutta toistaiseksi omalla terveysrintamalla menee huomattavasti paremmin.

Elämän melkeessä puolikuntoisena voimat eivät enää riittäneet tämän blogin päivittämiseen, vaikka paljon on ehtinyt tapahtua. Pennuista Hertta ja Nasu muuttivat uusien omistajiensa luokse 8-viikkoisena eli 2 kuukautta sitten ja pikku-Myy (entinen Täplä) asuu sekin tätä nykyä omassa kodissaan - tosin vain yhtä kerrosta meitä ylempänä :) Niin meidän kuin erityisesti omistajiensa iloksi uusi elämä pentukodin ulkopuolella on tytöiltä lähtenyt käyntiin varsin sujuvasti ja mallikkaasti. Hertalle tosin sattui pikku haaveri, josta Leimujen sydänkäpynen on onneksi jo kokonaan toipunut. Niin ja ovathan kaikki pennut saaneet jo ensimmäiset rokotuksensakin ja Myytä & Milliä odottaa vahvisterokote nyt tulevana perjantaina. Yksikään pennuista ei ole onneksi saanut rokotuksista minkäänlaista reaktiota ja toivottavasti niin käy vastakin. Ensimmäiselle basulleni nousi joka kerta rokotuskohtaan melkoinen paukama ja sillä nousi myös hiukan kuumetta. Oiskohan nuo rokotteet sitten oikeasti tänä päivänä parempia, kun nykyiset basumme eivät ole vastaavia paukamia tai muita rokotusreaktioita saaneet?

Nyt tulevana sunnuntaina meillä on edessä paljon odotettu pentutapaaminen, johon meillä kotona asuvan Millin lisäksi tulee siskot Myy ja Nasu sekä viikkoa nuorempi pentukamu Saga (Ajibu Look at Me Now). Veikkaan, että meillä ihmisillä tulee olemaan naurussa pitelemistä kun neljä basupentua parhaassa iässä pistää menemään koirapuistossa tuhatta ja sataa! Kunpa vaan saisimme kameranrouskullamme kuvia ilonpidosta!

Pentujen kotoa muuton lisäksi kennelimme koirarintamalla on riittänyt hulinaa, kun kuukausi sitten saimme ihanaisen Amerikan prinsessan Gabbyn Suomeen! Gabby viralliselta nimeltään C-Quest Jokuba Anything But Silent on tammikuussa 3-vuotta täyttänyt, täysin terve ja lapsia rakastava typykkä, jolle itse asiassa haemme tällä hetkellä sijoituskotia läheltä meitä. Gabby on jo Amerikan muotovalio ja on lisäksi ansainnut Junior Lure Coursing Ch-tittelin. Gabbyn on tarkoitus jatkaa näyttelyuraansa täällä Suomen kamaralla ja mielelläni näkisin neidin myös juoksu- ja maastokisoissa. Jos saattaisit olla kiinnostunut jakamaan elämäsi ja kotisi tämän neitokaisen kanssa, niin otahan yhteyttä - kerron mielelläni lisää!

Tämän kuvan tekijänoikeudet kuuluvat Gene Caronille, eikä kuvaa saa lainata virtuaalikäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti