perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulun ajan kuulumisia

Huh, huh, mitä tahtia aika rientää!!! Pennut täyttivät eilen jo viisi viikkoa ja edellisen blogi-tekstini jälkeen on ehtinyt tapahtua vaikka mitä! Mukelot ovat syöneet reilun viikon ajan raakaravintoa äidinmaidon lisänä ja erinomaisesti onkin sapuska maittanut. Olimme saaneet kuulla, että pennut saattaisivat tarvita hieman totuttelua ja että ensimmäisiä annoksia ne eivät välttämättä söisi suurella innolla ja loppuun asti, mutta meillä kävi juuri toisin - ruoka maistui kaikille ja upposi rivakkaa vauhtia nälkäisiin(?) suihin. Pennut myös oppivat raakaruuan tuoksun kerrasta ja nyt meillä ei tarvitse kuin raottaa säilytysrasian kanta, niin johan alkaa sen päivänen mekastus että ja pennut tulevat melkein väkisin rakennettujen esteiden yli keittiöön ruuan tuoksun valloittamina! Olemme päättäneet jatkaa raakaruualla siihen asti, kunnes pennut täyttävät kuusi ja puoli viikkoa, ja vasta sitten pikkuvipeltäjät saavat totutella Golden Eaglen Holistic-sarjan pentunappuloihin. Ovat muuten sangen helposti korjattavia nuo pikkuisten tekemät "papanat" - kiitos siitä raakaruuan!

Niin ja pennut ovat saaneet viimeisen puolentoista viikon aikana tavata uusia ihmisiä lähes päivittäin. Ensin meillä kävi siippani sukulaisia ja sitten vuorostaan vierailivat kahden tyttösen tulevat perheet. Sohvi ja pennut eivät vierastaneet kyläilijöitä, mutta perheemme uros Jalo on sitten ensimmäistä kertaa murissut vieraillemme! Liekö sitten tuntenut tarvetta puolustaa pentuja vai mitä, mutta onneksi Jalo ei osoittanut pienintäkään merkkiä, että aikoisi purra ketään, eikä murinakaan ollut sentään kokoaikaista. Mutta pennut siis mönkivät tyytyväisinä vieraiden sylissä, maistelivat sopivista kohdista ja käpertyivät syleihin nukkumaan kun väsy tuli. Alla kuvasaldoa viime viikon lauantaiselta visiitiltä. Kiitos Joni tuhannesti kaikista lähettämistäsi kuvista ja kiitokset koko teidän poppoolle vierailustanne!

Sohvi ei antanut vierailijoiden häiritä, kun pennuille tuli nälkä!

Aijai kun on kiva ottaa koko syrran kuono omaan kitaansa ;)

Ja sama painimatsi jatkuu...
Pusu vai haukku?

Nalle Luppakorva, jolla on jo nyt korva pystyssä.
Ottaahan se voimille tutustua uusiin ihmisiin ja sitten tulee väsy...
Eikä ole syliä voittanuttta nukkumapaikkaa!!!
Tänään otimme pennuista myös ensimmäiset viralliset "seisotuskuvat", jotka löytyvät Facebook-profiilistani: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.127929147362085.27041.100004350006204&type=1

Että tällaista tänne pentulandiaan on kuulunut. Mutta nyt hyvät lukijat toivotamme teille oikein hyvää loppuvuotta ja paljon onnea ja iloa tulevalle uudelle vuodelle 2013! Palataan jälleen ensi vuonna viimeisimpiin kuulumisiimme :)

2 kommenttia:

  1. Tuttuja kuvia, mutta sydämessä sykähti juttua lukiessa silti. Oli kaikin puolin ihana visiitti, kiitos teille tuhannesti! Ja terveisiä meiltä kaikilta myös koirille:)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Venla & kompania viime kerrasta! Oli kiva käydä teillä kylässä ja nähdä Hertta omassa kodissaan rakkaan perheensä ympäröimänä :) Yritetäänhän tavata taas pikapuolin!

      Poista