keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kosiomenot

Dodiin, menneenä viikonloppuna pääsimme pentuesuunnitelmissamme yhden askeleen eteenpäin, kun molemmat tytöt astutettiin. Gabby vieraili ihastuttavan sulhasensa Diegon luona sekä launtaina että varmuuden vuoksi vielä uudestaan maanantaina. Nuoripari oli kuin luotu toisillensa ja kumpikin tiesi täsmälleen mitä piti tehdä, jotta jälkikasvua saataisiin maailmaan :) Alla kuvasarja lauantailta kun "hommat" oli jo hoidettu.

Arvon Gabby valtasi tietysti tuolin ja Diego näyttää miettivän, miten saisi morsmaikkunsa huomion (c) S Jalonen

Diego: "Oisko vinkkiä, millä tuon tytön sais alas tuolilta?" (c) S Jalonen

Nuoripari pihalla. Onneksi sattui aurinkoinen ja kirpeä syyspäivä, eikä satanut vettä, niin kelpasi basenjien käydä välillä happihyppelyllä! (c) S Jalonen


D-pentueen kohdalla jouduimme muuttamaan suunnitelmia ja käyttämään Viville ihanaisen Simon sijasta lähempänä asuvaa vara-urosta Sputnikia, joka on myös viime vuotisen pentueemme isä. Vivin aloitettua juoksut kaksi päivää Gabbyn jälkeen ja astutustenkin osuessa yhtä lähelle toisiaan jouduimme toteamaan, että Simon kotipaikka on liian kaukana. Gabby on ollut meillä hoidossa juoksujensa ajan ja kun vielä omien koiriemme hoitopaikka yllättäen peruuntui, niin emme kertakaikkiaan saaneet järjestettyä mahdollisuutta ajaa kosiomatkalle Mikkeliin. Vivillä ja Sputnikilla ei vaikuttanut olevan yhtikäs mitään muuttuneita suunnitelmia vastaan - päinvastoin tämänkin pariskunnan molemmat osapuolet olivat heti valmista kauraa toisillensa ;) Kaikessa lähtötohinassa kamera unohtui matkasta, joten emme saaneet ikuistettua pariskunnan yhteisestä hääpäivää valokuvaksi. Vaikka logistisista syistä pentueen isä vaihtuikin näin yllättäen, niin myös Sputnikin ja Vivin naimakaupalle on jalostustoimikuntamme siunaus.

Nyt vaan odottamaan nelisen viikkoa ja sitten ultraääni-tutkimus paljastaa millaista pentukatrasta odotamme syntyväksi juuri ennen joulua! Vivin pennut syntyvät Vivin omassa kodissa, mutta onneksi Gabby tulee meille pennutusta varten, niin pääsemme jälleen todistamaan elämän ihmettä ja seuraamaan pentujen kehitystä missaamatta päivääkään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti