keskiviikko 15. elokuuta 2018

Freddien ja Evan ensimmäiset posetukset

Kesäkaksikkomme tuli tänään kuuden viikon ikään ja pääsivät ensimmäistä kertaa poseeraamaan kameralle. Pennut olivat näyttelypöydällä kuin kotonaan(!) ja seisoivat kuin vanhat tekijät hienossa asennossa jauhelihapalkasta nauttien. Niin minä kuin kameran takana häärinyt Niko totesimme, että onkohan pentujen kuvaaminen ollut milloinkaan näin helppoa! Alla parhaat otokset kultsipuppeleista.

Freddie aka Nature's Masterpiece Summer Son (c) Nature's Masterpiece

Eva aka Nature's Masterpiece Summer Sparkle (c) Nature's Masterpiece

Valokuvamallina toimiminen ja vieraiden kanssa seurustelu on rankkaa puuhaa ja kun väsy tulee, niin luottavainen ja turvallisen lapsuudenkodin omaava pentuhan nukahtaa ihan mihin vain. Tällä kertaa parhaaksi nukkumapaikaksi osoittautui vieraiden sylit.

Pikku Freddie (c) Nature's Masterpiece

Evaa vähän väsyttää... (c) Nature's Masterpiece

Sekä Freddie että Eva muuttavat syyskuun 1. päivä omiin, rakastaviin koteihinsa. Meille kasvattajille tämä tulee varmasti olemaan tavallista kovempi paikka, koska näihin kahteen kesälapseen on tullut muodostettua tavallistakin vahvempi side. Ehkä ensi talvena saamme itsekin jakaa pentuelämän riemuja luovutusikää pidemmälle, mikäli jommasta seuraavaksi suunnittelemastamme pentueesta jääpi narttupentu laumamme jatkeeksi.

Pentuesuunnitelmista puheen ollen, olen vihdoin saanut päivitettyä tiedot niistä tänne. Pentuvarauksia on tullut jo varsin mukavasti kumpaankin pentueeseen, mutta jos sekä Evi että Lili seuraavat omien emojensa jalanjäljissä ja tekaisevat sen kuusi pentua kumpainenkin, niin silloin muutama kurttunaama olisi vielä vapaana rakastavaan ja rotua ymmärtävään kotiin. Etsimme myös näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia urospennulle sekä mahdollisesti myös narttupennulle mieluiten Turusta tai lähialueelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti