keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Summer Edition - pentueemme

Saanen esitellä Summer Edition -pentueemme kaksikon! 


Eva (Nature's Masterpiece Summer Sparkle) ja Freddie (Nature's Masterpiece Summer Son) syntyivät tasan viikko sitten keskiviikkona alkuillasta täynnä tarmoa ja elinvoimaa. Itse synnytys sujui normaalisti ja pentuja syntyi kaiken kaikkiaan neljä. Viimeisenä syntyneet kaksi urospentua oli kuitenkin tarkoitettu loistamaan kirkkaina tähtinä taivaalla maanpäällisen elon sijaan, joten nyt niin Helinä kuin me kasvikset ja pentujen tulevat omistajat keskitäme kaiken tarmomme ja huomiomme näihin kahteen ehtaakin ehtaampaan ihanuuteen!

Helinän meijerituotanto on ollut runsasta ja "pikkuporsaat" ovatkin ryystäneet maitoa kahteen pekkaan, minkä vain ovat kyenneet. Syntymäpainon kumpikin on tuplannut reilussa viidessä vuorokaudessa. Pennut ovat olleet hyvin tyytyväisen oloisia saamaansa huolenpitoon ja ravintoon - mitään ylimääräisiä kitinöitä ei pentulaatikosta ole kuulunut. Ja kun maitobaari palaa ulkoiluilta takaisin jälkikasvunsa pariin, niin kumpainenkin kuutti suuntaa erittäin määrätietoisesti ja tarmokkaasti kohti tarjoilutiskin antimia. Koskettelusta ja nostelusta pennut eivät ole juuri millänsäkään kuin Helinä-emo, joka alkuun huolestui kovasti siitä mitä hänen silmäterilleen oikein tehdään. Nyt Helinäkin on jo tottunut siihen, että pentuja välillä nostellaan vaa'alle, pois pentulaatikosta vällyjen vaihdon ajaksi ja nuusteltavaksi & suukoteltavaksi.

Kiitos pentujen kutsumanimistä - Eva niin kuin Eva Dahlgren ja Freddie niin kuin Freddie Mercury - menee Ilonalle, jonka rakastavaan kotiin Eva muuttaa syyskuun alussa. Myös Freddie on alustavasti varattu. Alla kuva hyvinvoivista punkeroista!

Eva ja Evan tyyny Freddie - lol! (c) Nature's Masterpiece

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti