perjantai 11. elokuuta 2017

Tämän viikon koiraesittelyssä Li

Li (Nature's Masterpiece In your Eyes) on viime talven kuuden pennun I-pentueestamme, joka syntyi marraskuun viimeisenä päivänä. Pentueen vanhemmat ovat komea tuontiuros Esko (Echo of Dreams Afrikata) ja kaunis kennelimme oma kasvatti Kipinä (Nature's Masterpiece Catch Me If U Can). Li muutti reilut 8-viikkoisena asumaan Jaanan ja Jyrkin sekä heidän basurouvansa Annun luokse Helsinkiin. Olemme saaneet tiiviisti seurata Li-Lipukkaisen kasvua ja kehittymistä ja nyt kuluvan kesän aikana nähneet pikkulintusta useat kerrat näyttelyissä. Li on vallattoman herttainen luonnonlapsi, jota sijoitusperheen emäntä kuvaa seuraavasti:

"Li, Lillukka, Hiiviö. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Li on saanut perheensä jäsenet hurmion partaalle! Tyttö on utelias ja ehtii joka paikkaan, mutta omaa rauhoittumisen taidon ja osaa chillailla.
Li rakastaa ihmisiä ja on oikea hännän huiskuttaja, kun tapaa vieraitakin ihmisiä. Hän on erikoistunut silmälaseihin, jotka hän varovasti hivuttaen vetää emäntänsä päästä. Omaa myös emännän silmien huollon; nuoltuaan silmät hän kirputtaa vielä luometkin! Hän on todellinen rakkauspakkaus!"
Terveisin Jaana

Li tuntuu rakastavan huomiota ja esiintymistä. Neidin näyttelyura alkoi rotumme erikoisnäyttelystä, jossa menestys ei olisi voinut olla enään huikeampi - Li oli näyttelyn BIS-pentu! Seuraavat näyttelyt ovat vain todistaneet, ettei kyse ollut mistään onnenkantamoisesta. Liin tähänastisiin saavutuksiin sisältyy myös sijoittuminen toiseksi BIS-pentukehässä Kartano Weekend Sighthound Showssa sekä huikea voitto BIS-pentukehässä Suomen Vinttikoiraliiton erikoisnäyttelyssä. Alla muutamia kuvia sekä videonpätkä tästä ihastuttavasta kaunottarestamme.

Lii kotonaan "valtaistuimellaan" katselemassa mitä valtakunnassa tapahtuu (c) Jaana K.

Li kera ylpeän kasvattajansa (c) Niko HerlinYllä oleva video on niinikään kuvattu vinttikoira-erkkarissa. Liin liikkuminen on niin vaivatonta ja ryhdikästä! Jäämme suurella mielenkiinnolla seuraamaan mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan pikkuprinsessan osalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti