lauantai 15. huhtikuuta 2017

Vaihteeksi hiukan kuulumisia näyttelyrintamalta

Tanskan tuontiprinsessamme ja ensi talvelle suunnittelemamme Jolly-pentueen emä Carmen käväisi tänään Laitilan ryhmänäyttelyssä, jossa basenjit tuomaroi Pekka Teini. Tuloksena oli avoimen luokan ja parasnarttu-kisan voitto, minkä myötä Carmen sai neljännen sertinsä ja on nyt Suomen Muotovalio - jeee!!!! Lopullinen sijoitus kisassa oli vastakkaisen sukupuolen paras. Tästä eteenpäin Carmen emäntineen keskittyy enemmän maastokisojen valloitukseen ;-)

Alla tänään näpsäisty kuva tuoreesta muotovaliosta.

Näyttelytilana toimi jäähalli, minkä hieman viileän ilman vuoksi Carmenin muutenkin eläväinen häntä ei oikein tahtonut pysyä rullalla selän päällä. (c) Nature's Masterpiece

Myös oma kasvattini Effe (Nature's Masterpiece Gossip Guy) kävi kehässä. Tuloksena oli Nuorten luokan sekä parasuros-kisan kakkostila kera erinomaisen laatuarvostelun ja varasertin. Effe esiintyi kerrassaan superhienosti saaden seuraavanlaisen arvostelun:
"Keskikokoinen, mittasuhteiltaan neliömäinen sekä hienosti liikkuva uros. Oikealinjainen uroksen pää, hyvä otsapenger ja hyvät rypyt. Hyvä ylälinja. Hyvä rintakehän muoto ja pituus, kaunis takaosa ja häntä. Tasapainoiset, maatavoittavat liikkeet. Miellyttävä, rauhallinen käytös."

Näissä iloisissa tunnelmissa jatkamme pääsiäisen viettoa ja toivotamme oikein hyviä pyhien jatkoja itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti