lauantai 21. joulukuuta 2013

Gabbyn ja Vivin pennut ovat syntyneet!

Väsyneenä, mutta onnellisena, minulla on ilo ilmoittaa, että Gabby synnytti 4 terhakkaa ja tervettä tyttöpentua ja 2 yhtä terhakkaa, tervettä poikaa torstai-illan ja yön aikana. Ensin syntyi poika, sitten tyttö, minkä jälkeen tuli taas poika ja siitä eteenpäin tulikin siis vain suloisia pikkutipusia. Synnytys sujui helposti ja ongelmitta, vaikka kestikin 6 ja puoli tuntia Gabbyn ottaessa lepotaukoja kolmannen ja neljännen pennun välissä sekä ennen viimeisen pennun syntymää. Itse asiassa olimme viidennen pennun jälkeen jo valmistautuneet siihen, että kaikki pennut olivat syntyneet, joten pentuhuonetta siivotessamme yllätyksemme oli melkoinen, kun Gabby putkautti viimeisen tyttöpennun maailmaan! Alla kuva pennuistaan erinomaisesti huolehtivasta Gabby-emosta ja kahden päivän ikäisistä, kauniista ja hyvin syöneistä puppeleista.

Yksi tytöistä on tässä vaiheessa turkinväriltään sisaruksiaan ja veljiään oranssimpi, siksipä kutsummekin häntä Gingeriksi :)

Vivi astutettiin päivä Gabbyn jälkeen ja niinpä tuo päätti myös synnyttää omat vauvansa samassa aikataulussa eli Gabbyn synnytystä seuraavana päivänä. Ja pentujen määrä ja väritys pysyivät  yhtälailla samana Vivin pyöräyttäessä maailmaan 5 punavalkoista tyttöä ja yhden pojan, jolle on jo nimikin - Diesel :D Vivi suhtautui ympärillä pyöriviin kätilöihin suurella luottamuksella ja kiintyi pentuihinsa välittömästi. Näin molempien pentueiden kasvattajana on valtava helpotus, että molemmat nartut ovat niin erinomaisia emoja! Alla eilen otettu kuva Vivistä pentuinensa noin 2 tuntia viimeisen pennun syntymästä.

Vivi suloisine pentuineen, joilla oli heti kova kiire tissille!

Osa pennuista on vielä vapaana rakastavaan, rotua ymmärtävään kotiin! Etsimme myös sijoituskotia niin uros- kuin narttupennulle. Yhteydenotot lämpimästi tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti