sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikonlopun kuvasaldoa

Pennelit ovat viime päivien aikana alkaneet telmiä, mutta enimmäkseen torkutaan ja lullutaan somasti kylki kyljessä ja sulassa sovussa :)


Seuraavaksi kuvia kustakin pennusta erikseen. Meillä on ollut kohtalaisia teknisiä ongelmia syksyllä hankitun kameran kanssa, minkä vuoksi onnistuneiden otosten lukumäärä on ollut häviävän pieni, vaikka kuvia on taidettu napsia lähemmäs tuhat! Pahoittelut siitä, etteivät pentujen erot taida tulla parhaimmalla mahdollisella tavalla esille alla olevissa kuvissa, mutta ne kuitenkin olivat edustavimmat kuvat tältä viikonlopulta.

Tässä keikistelee tyttö nro 1, jota olemme värityksen vuoksi alkaneet kutsua Bernhardilaiseksi. Hällä on jo nyt aivan pikimusta lakunenä :)
Tässä haukottelee poseeraamiseen väsynyt tyttö nro 2, joka on saanut lempinimen Kurttu.
Näin topakasti poseeraa tyttö nro 3, jota kutsumme Täpläksi päälaen täplän vuoksi. Vaikuttaa tosin siltä, että aikuistumisen myötä tuota ruskeaa täplää ymäröivä valkoinen kutistuu siinä määrin, että täpläkin häviää.
Ja viimeisenä, muttei vähimpänä, kuviin pääsee tyttö nro 4, jota kutsumme Hertaksi. Tyttö vaikuttaa edelleenkin olevan se kaikkein äänekkäin tapaus :)
Huomenna koittaa meikäläisellä taas paluu sorvin ääreen (*huoks*). Niin paljon mieluummin sitä kuluttaisi päivänsä pentuja ihmetellen kuin työssä pakertaen ;) Hyvää uutta viikkoa kaikille ja kuulumisiin!

ps. Ai niin, kaksi tytöistä on vielä vapaana. Toivomme, että löytäisimme ainakin toiselle tytöistä aktiivisen ja yhteistyökykyisen sijoituskodin. Ota ihmeessä yhteyttä, jos jompikumpi tytöistä herätti kiinnostuksesi!

2 kommenttia:

  1. Ihailin pentuja taas kerran. Ovat niin suloisia! On tapahtunut tietysti paljon kehitystä ja yksilöitymistä näiden kuvien jälkeen. Mutta nämä typykät ovat niin persoonallisia jo nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteista Isa-Maj! Jospa nyt tulevana sunnuntaina saisimme jälleen lisää kuvia karvaisista kakaroistamme, jotka ovat jo niin aikuismaisia niin monella tapaa. Tuntuu hassulta katsoa näitä pikkupentukuvia ja tajuta miten nopeasti basupennut oikein kasvavatkaan ja kehittyvät pikkuisista palleroista mini-aikuisiksi!

      Poista